Успех Милановчана на Државном првенству у каратеу 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Успех Милановчана на Државном првенству у каратеу
Trenutno na sajtu: 422       |       Podeli:
08.06.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У недељу 6. јуна 2021. године одржано је Државно првенство у каратеу

у Јагодини на коме је учествовало преко 800 такмичара из 63 клуба.

КК „Таково“ је имало 18 представника од којих девет у млађим, а девет у сенирским категоријама.

Такође, овај клуб је имао 15 наступа у појединачној конкуренцији и седам екипних наступа.

Остварени су завидни резултати. Освојено је 11 медаља, две сребрне и девет бронзаних.

„КК Таково је један од најстаријих карате клубова у Србији, међу првима је који су основани и ове године навршава се 50 година постојања. Традиција од 50 година је велико бреме и одговорност која је стављена пред нас који водимо сада ову организацију. То нам је велики подстрек да се увек трудимо да наш клуб гајимо, негујемо, чувамо и обезбедимо сигуран напредак. У том смислу смо поред редовних акција по којима је наш клуб препознатљив : Корак по корак у карате, штитим себе и не нападам тебе и традиционални карате семинар, успели да се и на званичном такмичењу представимо са нашим најбољим такмичарима и првом екипом. Поносни смо на све девојчице и дечаке који су дали све од себе да бране боје клуба и пуно ми је срце када видИМ да се труд и рад потврди и резултатима са званичних такмичења. Да не збаравим да поменем и протекло полагање за мајсторска звања где смо имали чак 10 чланова клуба који вежбају преко 10 година и који су своју своју каријеру крунисали на најбољи могући начин, освајањем црног појаса. Иако нам такмичење није у првом плану, али не заборавимо да је резултат на такмичењу једно од мерила квалитета рада у клубу, ми смо и овим наступом доказали да смо у Србији конкурентни са клубовима из Београда и Новог Сада који имају далеко веће буџете. Овом приликом морам да се захвалим свим нашим партнерима у подршци у нашем раду. Поред локалне самоуправе која нас подржава у нашој мисији, ту су и локални привредници који су препознали у нама квалитетног партнера где ми заједно са њима већ правимо озбиљне договоре и пројекте да се у наредним годинама карате развијаја истом брзином као и у свим другим срединама”, рекао је Потпредседник клуба Ненад Вучићевић.

 

ГЗС/ГМ Прес

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


takovo medalje karate

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.752.696 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)